Vælg den yogamåtte, der passer til dig og den type yoga, du dyrker

0
3333
Yogamåtte

Yoga er en fantastisk træningsform. Den er nem at udøve, men hård for kroppen. Der er ingen krav til at udøve det, alle kan gøre det. Du skal ikke være fleksibel eller noget, yoga kan tilrettelægges og skræddersyes til dig og din krop. Den er afslappende og hyggelig at lave sammen med andre, men også hård and anstrengende. Det er både sundt for din krop og for dit sind. Det kan forbedre dine muskler og give dig et roligt sind med bedre overblik. Det er heller på ingen måde svært at begynde på og hvis man vil dyrke det selv, skal man blot have en måtte. Dem kan man få fra Adidas.

Yogamåtter fra Adidas

En måtte skal være nem at have med at gøre. Hvis man har brug for at tage den med nogle steder, så skal den nemt kunne rolles op og tages under armen og skal man kunne tage af sted. Om farve og hvordan måtten ser ud, betyder noget for en, må man selvfølgelig selv styre, men der er visse ting som alle måtter skal kunne. Du kan finde flere forskellige yogamåtter fra Adidas. Disse har selvfølgelig alt, hvad du har brug for. Herunder kan du læse mere om to af dem.

Den basale

Deres standard yogamåtte har egen bærestrop, så det er nem at tage med, hvis man skulle få brug for den andre steder. Den er også bygget af letvægtsmateriale, så den på ingen måde er tung at bære på, hvilket gør den optimal, hvis du ved at du får brug for at dyrke yoga mange forskellige steder. Den er perfekt til at rejse med eller hvis man har en hverdag, hvor man tit er væk fra hjemmet. Så er den også bygget skridsikkert, så du ikke glider rundt på dit gulv og kommer til skade, når du dyrker yoga. Den er selvfølgelig også designet til at yde komfort og være så blød som overhovedet muligt, når man dyrker yoga på den, så du ikke får ømme led af andet end træningen selv. Nogle vil måske se det som et minus, at det kun kommer i farven rød. Det kan godt være en eksplosiv farve, som måske ikke er ønsket, men hvis man ikke har et problem med farven, eller man synes det er en pæn farve, så er det en dejlig måtte.

Hot yogamåtte

Adidas tilbyder også en Hot Yoga måtte. Den er designet til at kunne absorbere sved, så man ikke skal tænke på det, når man dyrker yoga. Selvfølgelig giver den også et solidt fodfæste, så man ikke glider eller falder mens man dyrker yoga på den. Denne måtte er også blød og let og nem at have med at gøre, dog kommer den ikke med sin egen bærestrop, så det skal man lige være opmærksom på at finde en løsning selv. Til gengæld kommer denne måtte i farven sort, så det ser ganske neutral og standard ud, hvis man nu er mere til denne farve. Måtte fungere ganske godt alene som sin egen måtte, men da hovedformålet med denne måtte er at absorbere sved, så kan man lægge den oven på en anden måtte for bedre effekt, hvis det er ønsket.

Til sidst udbyder Adidas også en måtte strop hvis man mangler sådan en eller blot ønsker en bedre. Den kan justeres til at passe perfekt til hvilken måtte du nu har. Ikke nok med det, så har stroppen også en indbygget lynlåslomme, hvis nu man skal have noget med, såsom pung eller hovedtelefoner. Man skal ikke være bange for at lommen er for lille til sine ting, for den kan nemlig forlænges, hvilket gør denne strop ideal for de seriøse yogaudøvere.

Find den perfekte type Yoga til dig

Der findes en del typer af yoga. Find den der passer dig bedst. Astanga yoga er den klassiske hvor man går fra den ene stilling til den næste. Anusara yoga er fokuseret på at åbne dit hjerte. Hatha yoga er fokuseret på meditation. I restorativ yoga ligger man mest stille. Vinyasa yoga er fokuseret på dit åndedræt. Kundalini yoga er mere aktiv. I yin yoga laver man standard stillinger, men i længere tid.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her