4 ting motionscyklisten behøver

0
1442
Cykelrytter

Mange danskere har været motionscyklister i mange år, men i det seneste år, er der nok kommet betydeligt flere til. Fitnesscentre har været lukket ned, så vi har fundet andre kreative løsninger. Noget som i hvert fald giver motion, og som det er nemt at holde afstand til, er cykling. Her kan du læse om cykelhandsker og andre ting, som motionscyklisten har brug for.

Cykelhandsker er smarte

Det er fedt at cykle, men hvis man cykler meget, så er det vigtigt med det rigtige udstyr. Her er cykelhandsker en af de vigtige ting, for de beskytter dine hænder og fingre, som godt kan synes, at det er lidt hårdt at holde længe på et cykelstyr. Cykelhandsker giver også bedre greb på styret, hvis man sveder på turen.

Cykelhandsker kommer i mange former, farver og størrelser, så det er bare med at lave research og finde de rette.

Find et godt cykelstativ

Ja, de fleste cykler kommer med et støtteben, men et godt cykelstativ er stadig vigtigt til hjemmet. Du kan læse endnu mere på cykelstativ.dk, men kort sagt er der flere slags cykelstativer. Der er cykelstativ, som du kender fra offentligheden, hvor man stiller forhjulet ind mellem to stykker metal, men der er også det cykelstativ, som man hænger på væggen.

Grunden til at du skal have et i hjemmet er, at hvis du har en god cykel, så vil du gerne beskytte den, og hvor den bare står på støttebenet, så vælter den nemt, og det kan skade den. Derfor kan du have et stativ udenfor, hvis du bor i hus, mens du kan have det til væggen, hvis du bor i lejlighed eller har en dyr cykel, som du vil passe ekstra godt på.

Hjelmen er første prioritet

Ja ja, en cykelhjelm ses nogle gange som kikset, men det er altså heller ikke sjovt at slå hul på hovedet, så hvis du cykler, og især hvis du cykler meget, så er det altså helt nødvendigt med en god hjelm. Der findes heldigvis mange designs, størrelser og farver, så du kan helt sikkert finde en, som passer til dig og dine behov.

Er du stadig ikke vild med den klassiske hjelm, så er der også nogle på markedet, som sidder som en krave og halsen. De fungerer som en slags airbag, som beskytter dit hovede, hvis du får brug for det. De er dyrere, men det er et godt alternativ, hvis du ikke er vild med hjelmen.

Hold dig hydreret

Når man dyrker sport, er det ekstra vigtigt, at man holder sig hydreret. Det er derfor vigtigt for motionscyklister, at de har en god, stor vandflaske. Hvis man ikke gider at stoppe for at drikke, så skal man huske at installere en smart holder til flasken, så man kan drikke af den på farten. Man kan også altid have en ekstra flaske i en kurv eller taske, hvis man er på en længere tur. Der er det også en god idé med lidt sunde snacks til turen, så man holder blodsukkeret ved lige.