Masser af sport i Nordsjælland

0
2817
Sport

Nordsjælland må være et af Danmarks mest attraktive boligområder. Regionen er rig på spændende naturoplevelser og huser nu Danmarks nyeste nationalpark, Kongernes Nordsjælland. Den strækker sig fra Helsingør til Lynæs og indeholder både Danmarks største søer og skove.

Også kyststrækningen er meget spændende. Små gamle fiskerlandsbyer som Humlebæk har stadig hyggelige gemte havne. Der er mange kulturelle attraktioner, både i Helsingør og Humlebæk. Helsingør har Kronborgen, Hamlet, Kulturværftet og en række store og små museer.

Humlebæk er en lille hyggelig by, men en global sværvægter når det kommer til Kultur. Lousiana, som ligger i udkanten af byen er intet mindre end Europas største museum for moderne kunst og har sat Humlebæk på det kulturelle verdenskort.

Mange attraktive boliger til aktive mennesker

Både Humlebæk og Helsingør gør sig stærke for at tiltrække aktive tilflyttere. Kommunerne vil gerne have flere ressourcestærke indbyggere. Derfor bliver der bygget mange nye boliger. Mange af dem er lejeboliger. Man vil gerne tiltrække børnefamilier og derfor satses der stort på lejligheder til leje i Helsingør og i Humlebæk.

Aktive folk skal også have noget at rive i. Og der er ingen mangel på aktiviteter i de to store nordsjællandske kommuner Fredensborg-Humlebæk og Helsingør.

Der findes også mange sportsklubber. Både Humlebæk og Helsingør har ro- og sejlklubber, og der er mindst et snes rideklubber. Men også holdsport kommer ikke for kort. Du kan dyrke håndbold, fodbold, hockey og Helsingør har endda en amerikansk fodboldklub.  Det er kun et lille udpluk fra de mange sportsklubber der findes i de to kommuner.

Mange store sportsstævner i Helsingør

Der dystes meget og meget varieret i Helsingør. Nordsjælland bliver rundet både på cykel og i båd og der bygges p.t. på også et nyt fodboldstadium.  Helsingør har også en udmærket ny renoveret atletikbane og en fin og populær svømmehal. Men den mest kendte sportsstævne må være Helsingørs Ironman stævnet. Det afholdes hvert år i midten af juni og tiltrækker jernmænd og jernkvinder fra hele verden.

De løber, cykler og svømmer om kap over tre dage med over 1000 aktive deltagere. Midtpunktet for stævnen er Kulturværftet og Kronborgen stiller op som en værdig baggrundskulisse.

Sådan finder du en lejebolig i Helsingør og Humlebæk

Det er ikke nødvendigvis nemt fordi begge byer er meget eftertragtet og der er et stort efterspørgsel for især lejeboliger. Den storslåede natur og de mange aktiviteter samt gode skoler gør Helsingør og Humlebæk meget populære for børnefamilier.

Der findes flere store boligselskaber hvor du kan skrive dig op til en lejlighed til leje i Helsingør eller Humlebæk.  Nordsjællandsavisen har også en fast sektion for lejeboliger.

Et af de nyeste tiltag er en Facebook gruppe. Den fungerer som en slags portal til lejeboliger i de to kommuner. Det er en smart måde at søge lejebolig Humlebæk på.

Fordelen med sådan en Facebook gruppe er at man altid kan indbyrdes diskutere og hjælpe hinanden med at finde en lejebolig. Det er en god måde, hvorpå private udlejere kan komme i kontakt med boligsøgende.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her