Motion er nøglen til dit ønskede vægttab

0
2786
Kvinder der dyrker motion

Motion hænger oftest sammen med, at man ønsker at komme i bedre form og tabe sig. Når man begynder at motionere, indebærer det hårdt arbejde, og det kan være afgørende for processen at sætte sig ind i, hvilke metoder man skal bruge, før man starter. Det kan være ret så frustrerende, når man ikke opnår det ønskede resultat, man har kæmpet hårdt for at nå til. Et manglende kendskab til, hvorledes motion og vægttab hænger sammen kan derfor for mange mennesker resultere i, at motion bliver fravalgt som et middel til at tabe sig.

Motion er godt for dit helbred – fysisk og mentalt

Ja, motion er i den grad rigtig godt for dit helbred. Det kan både være med til at nedsætte risikoen for mange sygdomme som blandt andet hjertesygdomme, fedme eller nogle typer af kræft. Det kan også en fordel for dit sind og kan være en stor hjælp til at slappe af. Folk, der bruger tid på at træne regelmæssigt, får derfor fordelen af en sundere krop, og et stabilt mentalt helbred som kan give dig ro i din hverdag.

Fysisk aktivitet er noget, som i det hele taget påvirker de fleste mennesker positivt. Det kan hjælpe meget på dit humør. Selv din kreativitet og koncentration. Det er en god måde at træne evnen til at modstå stress på. Det er også altid en fed følelse at kunne nyde en god afslapning efter de gode resultater af den hårde træning.

Hvordan taber jeg mig?

Hvis man gerne vil tabe sig, så er det nødvendigt, at man får nok motion til at forbrænde mere end man indtager, også selv om man er på slankekur. Nøglen til at overholde dette, er simpelthen, at man holder sig væk fra overspisning efterfølgende. Derfor tyer mange til slankekure som hjælp. Slankekur kan være hårdt, da man med hård motion oftest ender med at blive enormt sulten, men det vil helt klart give resultater i sidste ende. Hvis man altså lærer at prioritere motionen frem for maden gennem en slankekur.

Når du tømmer din krop for krops kulhydrater, skyldes det som regel den hårde træning som foregår over længere tid. Det får nemlig kroppens fornemmelse af sult til at stige ekstra meget, og holder derfor også på fedtet på kroppen. En løsning kan være at skifte over til lavintens træning efter et stykke tid med længere højt intense intervaller. Så er der også er plads til, at din krop kan hente ny energi fra dine fedtdepoter. Det er nemlig stort set muligt at forbrænde omkring det samme antal kalorier ved at gå en kilometer, som du kan gøre ved at løbe en kilometer. Forskellen er bare, at det tager længere tid at gå. Eksempler på lavintens træning kan være powerwalk, jogging eller en rask cykeltur. Det er nemlig træning, hvor din vejrtrækning er mere dyb og ikke er lige så anstrengt som at løbe eller være i fitnesscenteret.

Det kan være en rigtig god idé at blande de lavintense ture med intervallerne af høj intens og styrketræning i ny og næ. På denne måde styrker du både din krop, men du øger også sandsynligheden for at brænde fedt af.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her