En foam roller gør musklerne klar igen

0
3518
Foam roller

Er du typen, der ofte træner, så kender du måske til det med, at dine muskler bliver ret ømme. Dette sker både dagen efter træningen, men det kan også ske flere dage efter. Man siger, at det ofte er anden dagen, der er den værste, efter man har trænet. Det er her musklerne er mest ømme, og det kan de fleste bekræfte. Der er dog mange ting, man kan gør, for at bliver mindre ømme, når man træner.

Hvis man ofte oplever, at musklerne bliver rigtigt ømme, kan man gøre sig et forsøg med massage. Man kan få massage på mange måder, men en af de smarteste er at gøre det selv. Det kan man eksempelvis bruge en foam roller til at klare de ømme muskler.  En foam roller bruges til at massere specielt rygmusklerne, ved at man lægger sig oven på den. Herunder kan du læse mere om de mange fordele, der er ved at købe en roller.

Klar massagen helt selv

Det er normalt dyrt at få massage af en professionel massør. Skal man alligevel bruge denne massage, fordi musklerne skal hjælpes i gang igen, så er det ret praktisk, at man lige kan gøre det selv. Det giver en foam roller dig muligheden for, og så fylder den ikke ret meget. Det er meget praktisk at have sådan en liggende, da du altid lige kan hive den frem.

Den fylder ikke særligt meget, så den kan snildt passe ind i en mindre skuffe, eller den kan stå gemt væk et sted bag en dør. Derudover vejer den også meget lidt, så den er meget nem at have med at gøre.

Spar penge på massage

Skal du ofte bruge massage til ryggen, så er det en god idé med sådan en roller. En professionel massør kan være dyr, og derfor er det smart, at man lige kan klare det selv. På den måde kan du også spare penge, så du ikke skal hive flere hundrede kroner op ad lommen, når du skal have massage.

Dette er en praktisk økonomisk investering, da foam rolleren sagtens kan være lige så effektiv som at få massage af en anden person. Det er selvfølgelig ikke helt det sammen, men skal man bare have musklerne restitueret og masseret, så er den lige sagen.

Gør din præstation bedre

En foam roller er ikke kun med stil at hjælpe de ømme muskler på vej igen. Den kan også være med til at forbedre din præstation i træningscenteret eller på løbebanen endnu mere. Når du ligger hen over den, så er den eksempelvis med til give dig et bedre blodomløb. Den masserer nemlig også årene, der sætter gang i omløbet.

Derudover kan den også være med til at forebygge rygskader. Bruger du tit en vægtstang til at lave squad-øvelser, så kan du ofte få lidt ondt i lænden. Derfor kan du med fordel bruge rolleren til at massere din lænd, så du forebygger smerter og eventuelle skader.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her