Er du klar til EM i fodbold?

0
3033
Fodboldstadion publikum

Der er efterhånden ikke længe til, at europamesterskaberne i fodbold ruller over skærmen hjemme i stuerne. Og denne gang kan man næsten sige, at det er på hjemmebane – om ikke andet så en delt hjemmebane. Det er en perfekt mulighed for at vise stoltheden over Danmark, ved at finde sit fineste roligantøj frem og heppe på de danske drenge. Det vrimler dog med merchandise, så hvorfor stoppe ved en landsholdstrøje? Når nu er det er på hjemmebane, bør man gå all in og sætte gang i nationalitetsfølelsen. Om det er en folie ballon, guirlander, ansigtsmaling, flag eller bordbomber – der er masser af muligheder for at fejre, at EM endelig er kommet til Danmark.

Et anderledes EM

Er man ellevild med fodbold, er man sikkert godt klar over, at EM i 2020 bliver afholdt på en anderledes måde end den plejer. I anledningen af 60-årsjubilæet for den første EM-slutrunde, der blev afholdt i 1960 i Frankrig, har man valgt at fordele kampene til 12 byer i 12 forskellige lande. Danmark er blevet valgt, endda som det eneste skandinaviske land. Sverige søgte også, men det blev altså København, der fik æren af en EM-slutrunde, og det skal naturligvis fejres med et brag af en fest i Parken. De resterende værtsnationer er England, Skotland, Tyskland, Azerbaijan, Rusland, Italien, Rumænien, Holland, Irland, Spanien og Ungarn. Det bliver dog på Wembley Stadium i London, at semifinalerne og finalen afholdes. Med plads til 90.000 mennesker er det det største stadium af værtslandene. Det bliver Azerbaijan, Rusland, Italien og Tyskland, der får æren af kvartfinalerne, mens Danmark og de resterende lande, derfor kun får gruppespillet og ottendedelsfinalerne. Hvis de danske drenge formår at kvalificere sig til EM, skal de spille to af deres kampe i Parken og sikke en fest, dét bliver.

Det helt rigtige merchandise

Når nu at EM delvist er på hjemmebane, er det endnu mere vigtigt at komme i det hele rigtige roligantøj. De røde og hvide farver skal bæres med stolthed, når drengene løber ind på banen. Kan du ikke vente på, at det bliver tid til EM, så er det bestemt ikke for tidligt at begynde at finde merchandise. Ligegyldigt om du skal se kampen i Parken, ved den store fællesskræm ved Dokk1 i Århus eller bare derhjemme med familie og venner, er der intet, der giver en mere landskampsstemning end merchandise.

Skal I for eksempel grille inden kampen, kan du pynte stuen op med en ‘Folie ballon – Danmark’, en masse flag og bordbomber med Dannebrog på. Det er også muligt at gå all in på fodboldtemaet og købe bordskånere formet som fodbolde eller tallerkener og krus med fodbold print. Skal du ind og se kampen kan du også anskaffe dig en klaphat eller klappepølser, og så er der endda også plads til en folie ballon med Dannebrog i den anden hånd. Der er masser af muligheder for at komme i stemning til kampene. Uanset hvordan Landsholdet klarer sig, skal det nok blive en fantastisk sommer i 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her