Udstyr når du vil tracke dit løb

0
2415
Løber er i gang med at strække ud

Vi mennesker er efterhånden blevet vant til altid at skulle kunne lytte til musik, podcast eller andet, uanset hvad vi laver. Om det er i bussen på vej på arbejde eller, mens vi laver mad, er ligegyldigt. Derfor vil man ofte også gerne kunne lytte til musik, når man er ude og løbe. Men det er ikke altid lige nemt.

Mange årsager til at mobilen er nødvendig på løbeturen

Der er faktisk mange årsager udover musik, til at man gerne vil have sin telefon på sig, når man er ude og løbe en tur. Det er for eksempel altid rart at vide at man kan komme i kontakt med andre, eller at de kan komme i kontakt med en. Hvis nu man kom ud for et uheld eller noget andet akut skete.

Derudover er der også mange som gerne vil måle hvorvidt deres løb forbedres. Det kan være i forhold til hastighed eller distance. Med de rigtige apps kan man se hvor meget man har forbrændt på sin tur og så videre. Det er nemt at kunne tracke sit løb ved hjælp af ens mobil, som man gerne vil have med sig alligevel.

Løbetøj er sjældent mobilvenlig

Problemet er egentlig bare at det kan være svært at finde løbetøj med lommer der er gode at have en telefon i. Mange løbetights har slet ingen lommer og hvis de endelig har en lomme, så er det blot til at have sin nøgle med sig. I de måneder hvor man har en jakke på når man er ude at løbe, er det tit træls at have en telefon i lommen, da den bare vil hoppe rundt på en generende måde og slet ikke følger din krops bevægelser.

I stedet for at bruge en masse tid og penge på at finde noget løbetøj hvis lommer er ideelle til en telefon. Hvorfor så ikke bare købe en mobilholder til løb?

Mobilholder til løb: Fuld udnyttelse af din

En mobilholder til løb er rigtig nem at bruge. For du skal bare spænde den rundt om din overarm. Dermed er den hele tiden inde for rækkevidde, men samtidig er den ikke generende, da den er fastspændt til dig og dermed følger dine bevægelser og ikke kører sit eget løb. Mange af disse holdere er lavet i materialer der er vandafvisende. Dermed kan du endda bruge dem i regnvejr, uden at skulle frygte for din telefons sikkerhed. Den vil være beskyttet og tør under hele turen. Holderne er også lavet i et slidstærkt materiale, så den kan holde til at man bruger den en masse og hele tiden bliver på din arm, på trods af eventuelle voldsomme bevægelser.

Du kan også stadig nemt bruge din telefon mens den er i holderen. For touch funktionen virker stadig gennem plastikken der er foran skærmen. På den måde kan du nemt starte diverse tracking apps, og eventuel sende nogle af dine resultater til vennerne, mens du stadig er ude og løbe. Du kan hurtig tjekke om du har forbrændt det antal kalorier, som du ønsker eller om du lige bør sætte farten op til sidst for at må i mål.