Vil du have mere fodbold? Så er disse 3 spil måske noget for dig

0
2742
fodbold

Fodbold er stadigvæk den mest populære sport i verden – og med god grund. Det er et spil, som alle og deres mor kan være med til, og hvis man vil gøre en sport ud af det, så er det let at få pulsen op.

Og hvis du er en af dem, som gerne vil have endnu mere fodbold ind i hverdagen, så er der masser af spil til dig, som du kan starte op på din computer eller på din konsol!

Football Manager 2020 – hold styr på holdet

Hvis du synes, at det der med at holde styr på, hvordan klubben har det, samt planlægge alt det omkring fodbolden, er mindst lige så spændende som at spille, så er det nye Football Manager 2020 noget for dig.

Spillet har en lang historie som det førende spil indenfor sportsadministration. For mange er det netop denne måde, som man kan komme mere ind i fodboldens verden på.

Er du typen, der synes det er sjovt at se bag gardinet, så er Football Manager 2020 netop noget for dig.

Football, Tactics & Glory – for den strategiske type

For nogle, så er fodbold sjovt, fordi det netop kræver så meget adrenalin, og fordi man skal tænke på fødderne. Andre synes, at det at lægge taktikken på banen er det sjoveste, og at det mest adrenalinskabende er at slå modstanderen i deres eget spil.

Her er Football, Tactics & Glory lige noget for sidstnævnte! Hvis du elsker at bestemme, hvordan spillet skal foregå på banen for selve holdet, så finder du det her.

Ulig Football Manager 2020, så handler dette spil ikke meget om det, der sker udenfor banen. Det hele foregår i ture, hvor du skal prøve at forudsige din modstanders handlinger og træk og rent faktisk spille taktisk, så du kan vinde kampe. Det er en meget unik oplevelse for dem, som spiller fodboldspil, og det kan altså være et dejligt frisk pust.

FIFA – stadig en klassiker

FIFA er nok den mest velkendte serie af sportsspil nogensinde, og helt klart en af de bedst sælgende. Der kan slet ikke herske tvivl om, at det her er, hvad mange af os tænker på, når man tænker fodbold på en konsol eller en computer.

Og FIFA har da stadig meget at byde på. Spillet er til dig, som vil helt ned på græsset og rent faktisk løbe rundt. Til dig, der vil tage de hurtige beslutninger og mærke hjerteslaget helt oppe i halsen. Til dig, som gerne bare vil spille, selvom benene er trætte.

Her har FIFA stadig et væld af muligheder, og du kan få det i mange forskellige udgaver. Hvad end, du gerne vil spille fodbold på den klassiske grønsvær eller gerne vil ud og spille gadefodbold, så finder du helt klart noget for dig!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her