Hvorfor CSGO er en E-sport

0
2630
Person spiller x box med x box controller

Definitionen af hvad sport er, og hvad det ikke er har ændret sig ret meget indenfor de seneste par årtier. I dag er E-sport blevet meget anerkendt som en helt særlig form for sport, som man kan gå til og spille i sin fritid – næsten helt på samme niveau som mere traditionelle former for sportsgrene såsom fodbold.

Counter Strike Global Offensive (CSGO) er en af de former for sportsgrene, som findes under kategorien E-sport. Her kan du læse lidt mere om E-sport generelt, hvorfor GSCO kan betegnes som en E-sport og lidt om, hvordan du kan starte op til E-sport hvis du har lyst til det.

E-sport er ikke bare E-sport

Som sagt er E-sport blevet mere og mere anerkendt i de senere par årtier. Men ’E-sport’ er blot et ord for en meget stor kategori, hvor de individuelle sportsgrene under det er meget forskellige fra hinanden -præcis ligesom ’almindelig sport’ er det.

Ligesom fodbold er meget forskelligt fra håndbold, så er de forskellige former for spil under E-sport også meget forskellige fra hinanden. Bare fordi man er god til det ene betyder ikke, at man nødvendigvis er det med et andet. Det er ting der er vigtigt at huske på, hvis man opdager, at man er ved at blive mere og mere nysgerrig omkring verdenen inde for E-sport.

Counter Strike Global Offensive er en af de former for E-sport som er meget populære og der bliver ofte holdt kampe inden for denne E-sport. Det er altså et meget spændende område at dykke ned i, hvis det er man er interesseret i E-sport.

Counter Strike Global Offensive kan betegnes som en E-sport på niveau med andre former for E-sport og der sælges ofte en del billetter og lignende for at folk kan komme ind og se kampene live. Merchandise og andre måder at tjene penge på er blevet normalt indenfor E-sporten og ligner på den måde i stigende grad almindelige sportsgrene.

Vil du gå til E-sport?

Fordi E-sport er blevet så meget mere populært i den senere tid og har fået en stigende anerkendelse, så er det også blevet en del nemmere at kunne gå til det i sin fritid. Måske drømmer du om, at du endda vil blive rigtig populær indenfor E-sport verdenen og en stor spiller? Eller måske synes du bare at det er sjovt at gå til en sport, som dykker ned i det du finder nemmest; teknologi og spillenes verdenen.

Du kan endda vælge at gå til Counter Strike Global Offensive som E-sport, hvis det er lige præcis dette spil, der fanger din interesse. Undersøg om der er nogle grupper i dit lokalområde som du kan mødes op med. Måske findes der allerede et team, som du kan melde dig til? Eller måske kan du selv stable et på benene.

I dag er det også så praktisk med internettet og efter Counter Strike Global Offensive foregår online, så kan du sagtens skabe et team over nettet – så længe internetforbindelsen er god så skulle der nok ikke være noget i vejen for det.