Sport bliver sjovere at se, når man har oddset på det

0
3638
Tour de France

Det at oddse er noget, der kan få blodet til at koge. Når man eksempelvis ser en Champions League-kamp, Tour de France eller Wimbledon, lever man sige lige dét mere ind i sportsbegivenheden, hvis man har oddset. Det gør man, fordi man også selv har noget på spil.

Vi vil her komme med vores bud på, hvorfor man bør oddse på sportskampe.

Betting giver en vildere indlevelse

Når man oddser på sportskampe, er man mere inde i kampene, når man har oddset. Det skyldes, at man selv har noget på spil – penge. Jo flere penge, man oddser, jo bedre føles det, hvis man vinder. Vi vil dog gøre opmærksomme på, at man kun skal oddse dét, som man kan tåle at tabe. At oddse mere end det, man kan tabe, er ikke smart.

Når man ser Wimbledon og følger med i en storkamp mellem Nadal og Federer, er det noget andet, når man har oddset. Normalt, hvis man ser tennis eller andre sportsgrene, kan man hurtigt blive grebet af at tjekke ting på telefonen. Men det gør man sjældent, hvis man selv har penge på spil. Der er en større mængde adrenalin, når man selv oddser på kampe. Og det er fedt at opleve.

Hurtige og lettjente penge gennem betting

Hvis du oddser på en fodboldkamp som for eksempel Liverpool mod Tottenham, kan du hurtigt tjene nemme og hurtige penge. Hvis du oddser, at Liverpool vinder med mere end ét mål, og den går hjem, tjener du mange penge. Hvis du for eksempel lægger 50 kroner på en Liverpool-sejr på mere end et mål, vil du få omkring 3-4 gange pengene igen. Det betyder, at du på 120 minutter vil have tjent mindst 200 kroner og endda op til 300 kroner. Det er en investering, der ikke er dårlig, når man tænker på, du ikke selv har gjort noget. Udover at gå ned i kiosken eller spille fra mobilen.

Med lidt held kan du blive millionær

Der er en del historier om folk, som har lavet vanvidskuponer. Og som har vundet på dem. Det kan være 10 kampe, som tilsammen giver odds 18.000. Hvis man så har oddset 100 kroner, giver det intet mindre end 1,8 millioner kroner. Og så er man altså millionær med stort m. Den slags sker, hvis man både er heldig, men selvfølgelig også dygtig. Det er mere sandsynligt at vinde på oddset, end det er at vinde i lotto. Så hvorfor ikke prøve lykken?

Skaber fællesskab med vennerne

Hvis du ser bold eller en anden sportsgren med vennerne og/eller veninderne, skaber det et vist fællesskab at oddse sammen om noget. Særligt hvis man vinder på det. Så hvis I sidder og ser Tour de France, og I har oddset på Jakob Fuglsang, bliver glæden kun større ved, at danskeren vinder etapen. Det er den slags oplevelser, som skaber et godt fællesskab og gode minder. Hvorfor ikke prøve lykken med betting? Det er et spørgsmål om at turde at tage chancer i fællesskab

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her