Padel stormer frem

0
2439
Padel

Er du på udkig efter en ny sport at gå til, eller er du bare interesseret i at følge med i det nyeste populære inden for sport, så er Padelbanen der, hvor det sner – inden for glasvæggene, hvor de lidt anderledes ketsjere svinges og den lille tennis-agtige bold flyver afsted.

Det bedste af to verdener

Fra tid til anden dukker der en ny sport op, hvor mange har tænkt, ”hvorfor har vi ikke opdaget den her sport noget før?”, og som på rekordtid er blevet populær. Inden for de seneste par år er fx stand up paddleboarding, eller SUP, blevet en del af manges ordforråd, og noget man har kunnet se langs de danske kyster i sommersolen. Nu er det så en ny helårssport og en mere social en af slagsen, der er på vej til at gøre sit indtog i forenings-Danmark.

Navnet minder om førnævnte sejlsport, der er nemlig tale om Padel.

Det actionfyldte spil med de små brede ketsjere og den lidt anderledes tennisbold har taget turen fra Spanien, hvor den er meget populær. Sporten kombinerer tennis og squash, da to hold af to personer spiller overfor hinanden på en lukket bane med vægge og loft. Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvilket nyt niveau af action og fart, væggene og loftet bidrager med.

Samtidig gør det sporten mindre teknisk krævende end tennis, og det kan nemmere tilgås af folk i alle aldre og på alle niveauer. Derfor spår sportseksperter, at Padel i den nærmeste fremtid kommer til at blive en lige så velkendt sport som fx dens nære slægtning squash.

Enkelt og nemt at gå til året rundt

Så hvis du gerne vil være med til den nye nyeste upcoming sport og være på forkant med tendenserne, så er det oplagt at få sig meldt ind i en klub og booket nogle baner, inden folk kommer til at stå i kø. Og så gælder det selvfølgelig også om at få undersøgt, hvad der kræves af udstyr. Faktisk er det ikke meget, der skal til: Et par bolde og et par ketsjere af den rigtige Padel-type. Gå eventuelt ind og find dem her, så kan du begynde at svinge ketsjerne allerede denne vinter.

For Padel er en helårssport, hvortil der findes baner både ude og inde. Så der er nærmest ingen undskyldning. Fra den spanske sol til den danske kulde – det nye sort inden for sport.