Så holder du dig i form selvom sæsonen slut

0
2579
abs

Spiller du håndbold eller dyrker anden sport som er sæsonbetonet, så findes der heldigvis mange træningsmaskiner, som egner sig til at bruge i hjemmet udenfor sæsonen.

 Der er mange fordele ved at have sådan en maskine stående derhjemme. Har du den nødvendige selvdisciplin til at få den brugt regelmæssigt, så er det alle tiders gode og nemme måde at få trænet på.

En af de absolut mest effektive træningsmaskiner er en romaskine. Uanset om du nogensinde ror ude i det fri, eller du nøjes med at tørro på en maskine, så får du trænet stort set alle kroppens store muskler med sådan en.

Den nemme adgang til træning

Når du har en træningsmaskine til at stå klar derhjemme, så kan det ikke være nemmere at komme til at træne. Du skal ikke først transportere dig hen til et træningscenter, og maskinen er altid klar til brug. De er indstillet, så den passer perfekt til dig, og den har gemt alle dine data.

Selv om du måske kun lige har ti eller tyve minutter i løbet af en dag, så kan du sagtens få en god og effektiv træning ud af det. Omvendt så kræver det som sagt også en del selvdisciplin at få brugt maskinen. Der er ikke andre end dig selv, der tjekker, om du nu også får den brugt. Det er jo desværre ikke nok til at komme i form, at du har den stående derhjemme.

Vælg en romaskine af god kvalitet

Hvis du beslutter dig for at indrette dig med en romaskine til hjemmebrug, så må du researche lidt på, hvad de forskellige modeller har at byde på. Der findes mange gode på markedet, og du bør absolut gå efter en maskine, der er af en vis kvalitet.

Det betyder blandt andet, at romaskinen skal have en vis tyngde og en vis stabilitet. De bevægelige dele skal være robuste nok til at blive brugt meget, og den skal kunne indstilles individuelt.

Desuden bør den være forsynet med flere gode træningsprogrammer, så du kan få en god progression i din træning. På Europamester.dk har de samme mening, en romaskine er en god måde at holde formen vedlige på udenfor sæsonen, men de pointere også samtidig at det er vigtigt du vælger den bedste romskine. Vælger du en billig romaskine, så er der chance for at du bliver træt af den, da en billig romaskine slet ikke giver samme gode oplevelse som den bedste romaskine gør.

Læg en plan for din træning

For at sikre dig, at du får trænet regelmæssigt, så kan du med fordel lave dig en træningsplan. Med sådan en plan kan du lægge dig fast på, hvor meget du vil træne hver dag og hver uge. Træningsmængden kan så sættes op, efterhånden som du kommer i bedre form og kan tage flere og hårdere tag. Brug gerne god musik i ørerne og ro derudad.

Roning er en motionsform, som træner de fleste dele af kroppen, og derfor kan du har stor gavn af at træne roning som din foretrukne motionsform, eller du kan vælge at have den som et godt og alsidigt supplement til din øvrige motion.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her