Sådan får vi en sund krop i det nye år

0
2451
sundkrop

Vi er mange, som først er ved at komme os over julens herligheder. Her fik vi rigelig mulighed for at varme os i den kolde tid med fedtholdig mad. I de fleste tilfælde med en masse alkohol på siden i forbindelse med diverse julefrokoster.

Det nye år er skudt i gang! At starte året med at komme tilbage til en hverdag med kondition og god kost er meget centralt for os, der ønsker en sund krop.

Artiklen her sætter fokus på at få sin sunde krop tilbage igen efter den lange julemåned. Den er samtidig for os, der blot gerne vil have mere kondition i hverdagen generelt.

Struktur er nøglen til en sund krop

Vi bestemmer helt selv over vores krop. Vi bestemmer på samme måde over vores tid. At få en god kondition og spise sundt handler derfor ofte om vores egne prioriteter. Med andre ord skal vi selv skabe strukturen i vores nye hverdag.

Det kan være vigtigt med faste dage for træning. En løsning, der gør, at vi er mere sikre på at få dyrket den mængde motion, som vi ønsker. Sker vores træning mere sporadisk, så taber vi ofte motivationen hurtigt. Især hvis vi ikke ser resultater hurtigt.

At opnå en sund krop handler om konsistens. En udvikling, som ikke sker fra den ene dag til den anden. Det er vigtigt med en fast aftale med os selv over et længere stykke tid.

Kondition går hånd i hånd med god kost

Det er ikke nok at have faste dage i ugen, hvor vi sætter tid af til kondition. At dyrke motion og sport, er blot et af aspekterne i jagten på at få en sund krop. Læs bl.a. mere om de basale faktorer til at opnå den sunde krop hos Spørge-jørgen.dk. Kondition går hånd i hånd med god kost. At vi spiser den rigtige kost, har en enorm indflydelse på vores tilstand i kroppen.

Med andre ord er det vigtigt at spise varieret mad i ugens løb. Det handler om at få en bred vifte af proteiner, vitaminer og den rette mængde kulhydrater. Vi vil ikke opnå den store forvandling med masser af kondition og junkfood. En detalje, som vi ofte glemmer. At lave sund mad kan også være en stor omvæltning for mange af os.

Det hele handler om at lave gode aftaler med sig selv. Skyde året i gang med at have faste dage for kondition og særlige dage i ugen, hvor den sunde mad kommer på bordet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her