Hvordan man får en ferie fyldt med sport i Thailand

0
3283
Surfer i Thailand

En ferie til Thailand behøver ikke at betyde 3 uger uden sport og mange ekstra kg. der skal kæmpes for at komme af med, når man er retur i Danmark. Hvis du foretrækker en ferie fyldt med sport når du bestiller flybilletter til Thailand, kan du godt glæde dig for der er gode muligheder for ikke bare at få en dejlig tur til et fantastisk land, der er også mange muligheder for at dyrke sport i skønne opgivelser.

Trekking i Thailand

Trekking anses muligvis ikke for den vildeste sportsgren, men der er gode muligheder for at få sved på panden og ende med en god form ved at trekke i Thailand. Der er mange gode trekking muligheder i det bjergrige land.

Cykle i Thailand

En anden god mulighed for at få sved på panden og holde sit i form samtidig med at du får set en masse af Thailand er at tage på cykelferie. Thailand er et ideelt sted at cykle. Det kan være en dagstur eller en længere tur. Der findes flere rejsebureauer, der arrangerer ture til en hver smag og nogle af dem har også en smuttur ind i Cambodia. I Bangkok er det muligt at leje en cykel for en dag og cykle rundt og se byen og der findes også mountainbike ture i og omkring byen.

Yoga

En af de mere blide muligheder men som bestemt ikke skal undervurderes er yoga. Thailand har mange muligheder for at dyrke yoga. Uanset om du kommer ind fra højre og blot vil have en time eller om du har planlagt hjemmefra, at du dagligt vil dyrke yoga, så er Thailand det perfekte sted.

Surfing i Thailand

Thailand er et sandt paradis for surfere, uanset om du er begynder eller øvet og er i sig selv en fantastisk sportsgren. Når du køber flybilletter til Thailand og har planer om at surfe så er vinterhalvåret det bedste tidspunkt på året.

Fitness

Der er masser af muligheder for at dyrke fitness i Thailand også med en personlig træner. De større hoteller vil have deres egne fitnesscentre, men også ude i byerne vil det være muligt at finde centre, hvor det er muligt at købe sig adgang til maskinerne på dagsbasis.

Thaiboxing

Thaiboxing kommer som navnet antyder fra Thailand og anses for Thailands nationalsport og dyrkes af både mænd og kvinder. Det vil være en oplagt mulighed for at stifte erfaring med denne sportsgren imens du er i Thailand.

Aktiv ferie i Thailand

Thailand har som nævnt et vælg af muligheder for at holde en aktiv ferie, selvom der også skal være plads til at nyde de smukke strande og de mange flotte templer. Maden er også med dens mange grønsager, en oplagt måde at glæde sig over, da den passer godt til et sundt og aktivt liv.

Der er mange muligheder for at kombinere de mange aktiviteter og sportsgrene og måske endda stifte bekendtskab med nye, under de bedste forhold muligt. Alt dette kan være en smule dyrt, mens hvis du sparer penge ved f.eks. at købe afbudsrejser til Thailand, så er det helt klart muligt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her