Udfordr dig selv i et breakoutroom

0
2236
Hængelås sidder på dør

Har du nogensinde hørt om et breakoutroom? Du har måske hørt om et Escaperoom? Et breakoutroom er blot et af disse Escaperooms temaer. Det kan endda ses som et sværere type af Escaperoom. Altså, hvis du virkelig ønsker at udfordre dig selv og din intellektualitet, så skal du forsøge dig i et breakoutroom. Det kan være din personlige udfordring, hvor på du kan forbedre dig selv og udvikle dit sind og krop på, her i det nye år.

Escaperooms er for de hardcore

Til dem, som ikke ved, hvad et Escaperoom er, så er det et rum, man bllver låst inde i, enten alene eller med en lille gruppe mennesker, og så skal man forsøge at flygte, altså komme ud. Den måde man gør det på, er at man skal løse en masse gåder, som på et tidspunkt leder hen til en nøgle, som kan lukke dig ud. Det er hvad et Escaperoom i det store og hele handler om. Altså ligesom i filmene Saw, bare uden at nogle skal dø eller kommer til skade, Escaperooms er ganske sikre og kun for sjov.

Så kan man finde alle mulige forskellige former for temaer til disse Escape rooms. For eksempel breakoutroom. Dette handler om en outbreak, altså enten en virus eller zombier udløses. Så er hele rummet bygget op om dette tema. Det kan være historien til rummet handler om dette, eller måske sådan noget, som at der er en masse lyde, som er forbundet med historien til rummet, eller måske er dekorationerne bare forbundet med laboratorier eller liggende. Du finder mange kreative udgaver over alt i landet. Det er bare med at udforske. Det er altid sjovt at besejre et Escaperoom, fordi det føles som om, du har besejret dem, som har bygget rummet. Du har vundet en kamp om intelligens. Og det er jo altid rart at få at vide, at man er klog!

En personlig udfordring!

Escaperooms er altid sjove at tage ind i sammen med venner eller familie. Med en gruppe af mennesker du kan enes med, kan dette altid være en sjov udfordring. Det er anbefalet at man dog gør det med folk man ved, at man kan enes med, for at undgå skænderier, der kan forhindre jeres fremskridt, men det er selvfølgelig ens eget valg.

Men det skal ikke handle om familie eller vennegruppeudfordringen. Du er her for at forbedre og udfordre dig selv. Derfor skal du ind i et Escaperoom alene. Kun alene kan du virkelig teste din egen intelligens af på. Derfor er det også anbefalet at du opsøger et breakoutroom, fordi disse normalt er mere udfordrende end de almindelige Escaperooms. Altså, sålænge du virkelig ønsker at sætte dig selv på en prøve. Med denne, kan du enten virkelig få presset dig selv og overkomme udfordringen, hvor ved du har bevist over for dig selv, at du kunne. Eller du kommer måske til at tabe, men det er også okay, for så har du et mål, som du skal nå hen til og overkomme!