Giv træningsudstyr til din mand som gave

0
3188
To vægte ligger på gulvet

På trods af de mange jokes om at der burde følge en tyk brugsvejledning med til kvinder – så er det langt sværere at købe gaver til mænd end til kvinder. Dette skyldes at mænd oftest er mere lukkede omkring deres behov og forbrug af ting, hvorfor man oftest ender med at købe en ny T-shirt, nye underbukser eller sokker som gaver til mænd

Men det kan være en god idé at købe træningsudstyr til sin mand i julegave, fødselsdagsgave eller at bruge dette som gaveidé ved andre store begivenheder. Vi lever i en tid, hvor træning, fysisk sundhed og det udvendige førstehåndsindtryk i større grad har en betydning – også selvom det ikke er noget man snakker om til daglig.

Det er langt de færreste mænd, der er tilfredse med deres begyndende topmave, ølmave eller den klassiske far-mave. Dog er dette ikke noget, de på noget tidspunkt kunne finde på at snakke om eller tage op til diskussion.

Man hører aldrig om mænd, der frivilligt spørger konen eller kæresten, om det ikke er tid til at gå på en fælles kur – forståeligt nok, da dette er et sprængfarligt emne at tage op med kvinder.

Træningsudstyr er de perfekte gaver til mænd

Mænd har det med, at de altid skal måle sig mod hinanden. I de små klasser i folkeskolen handlede det om, hvem i klassen der kunne løbe stærkest, eller hurtigst klare forhindringsbanen i skolegården. I de større klasser var det noget helt andet de målte efter i omklædningsrummet, men i gymnasiet eller på de erhvervsmæssige uddannelser handlede det om styrke, flade maver og store overarme.

Du kan give din mand mulighed for at vende tilbage til denne ungdom og slippe ud af de blævrede bur han føler, at han befinder sig i, ved at give ham forskelligt træningsudstyr. I dag kan man finde mange typer træningsudstyr billigt – det behøver ikke være store crossfitmaskiner eller løbebånd du giver ham.

Prøv f.eks. at led efter nogle håndvægte eller forskellige træningsremedier, der kan hjælpe ham med at styrke sine mavemuskler, sine lårmuskler og sin brystmuskulatur. Selvom din gave nok bliver åbnet med et; ”aaaaargh, taaak skat”, og at han ikke virker synderligt glad for gaven til at begynde med, så vil nysgerrigheden tage over før eller siden.

Mænd går også op i, hvordan de ser ud

I mange årtier, har der været en fordom om, at mænd bare står ud af sengen, kører en hånd gennem håret og børster tænder før de skal ud ad døren. Men det passer ikke længere. Derfor er der flere nye ideer til gaver til mænd. Mange mænd er begyndt at gå op i skægpleje, hårpleje og endda også forskellige ansigtsbehandlinger for at få en pænere hud.

Er din mand en af dem, der står foran spejlet og trykker bumser og som engang imellem spørger om han ser fin nok ud i den nye skjorte – så er det tid til at købe træningsudstyr til ham som gave, han vil elske at få styr på mavens fedtdepoter så han kan blive toptunet og lækker.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her