Hvorfor man burde starte til fodbold

0
3073
Fodbold

Der er mange gode grunde til at starte til verdens mest populære sport. Det er sundt, sjovt og der er en god mulighed for at få venner for livet.

I dag starter mange børn allerede som 5-årige og hvis de bor i nærheden, vil det ofte være den samme fodboldklub, som deres far selv havde spillet i og måske stadig gør. Det er en fornøjelse at se en 5-årigt komme, i nye fodboldtrøjer og fodboldstøvler. Klar til at spille og næsten være klar til landsholdet. Ambitionerne fejler ikke noget.

Det er en sport du kan forsætte med og spille selv i en høj alder. Seniorfodbold er stadig sjovt, selvom tempoet måske ikke er helt så højt, som det har været og 3 halvleg på sofaen, måske vare lidt længere end tidligere.

Selvom du ikke selv længere spiller, er det stadig muligt at være en del af fodboldverden som supporter, frivillig eller som træner. 3 roller der er nødvendige for en fodboldklub.

Fodbold er sundt

Fodbold er en sund form for sport og det er en god sport at komme i for i. Alle kan være med uanset alder og form. Samtidig spiller det sociale også en stor rolle. Lige pludselig bliver det sjovt at spille og dyrke sports sammen med en masse ligestillede. Uanset om det er imens du er ung og det foregår efter skoletid, eller hvis du har talent og måske kan blive professionel eller når det er for at få lidt tid sammen med gutterne og snakke om gamle dage.

Undersøgelser har vist at spiller du jævnligt fodboldt vil spillet gøre dit hjerte op til 10 år yngre og at det kan forbedre din hjertefunktion lige så effektivt, som blodtryksmedicin. Fodbold er sammen med løb en af de sportsgrene der med garanti er sundt for dig, men modsat løb, som er en sport du kan dyrke alene, er fodbold en holdsport og en social sport.

Fodboldtrøjer og benskinner: Hvad skal du bruge af udstyr til at spille fodbold?

Som udgangspunkt kan du spille i hvad som helst bare der er en fodbold. Dog anbefales det at skal du spille jævnligt at du investere i et par fodboldstøvler og skinner, så du kan stå fast i græsset og beskytter dine ben for spark.

Skal du spille kamp skal du bruge din klubs fodboldtrøje og bukser med nummer på.

Der er mange steder du kan købe fodboldtrøjer og -udstyr henne. En hver fodboldklub har en webshop og en shop, der er åben når der spilles hjemmekampe. En hver far med respekt for sig selv og en interesse i fodbold vil sandsynligvis købe en trøje eller 2 til sine børn. Især den første baby vil nok have ejet en fodboldtrøje på et tidspunkt.

Også udlandet kan være med. Der bliver solgt en ukendt antal af fodboldtøj hos de store fodboldklubber a la Barcelona eller Manchester United. Og det er kun tøjet. Du kan også købe sengetøj, krus, glas ja sågar lidt af græsset på Barcelonas stadion Camp Neu.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her