Sæt din sportsviden på prøve, spil Måljagten!

0
3164
Kæmpe stadion med mange tilskuere

Er du en af dem, der er særligt god til at forudsige kampresultater, kan det være, at Måljagt er et spil, du vil ende op med at synes om. Dette spil tilbyder trods alt muligheden for at give et bud på, hvordan bestemte kampe valgt af Danske Spil vil ende op. Selvom det eventuelt kan lyde som noget værre besvær at gætte det rigtige resultat på tre forskellige kampe, det er dog ikke i nærheden af at være så svært, som det muligvis lyder. I det følgende vil vi give dig en kort introduktion til Måljagt, og hvordan det kan være et fascinerende spil.

Det spændende spil Måljagt

Måljagt er på ingen måde noget nyt spil, det har været tilgængeligt i flere år. Hvad spillet går ud på er, at du skal gætte udfaldet af tre forskellige kampe, der er blevet valgt på forhånd. Oftest vil disse kampe være nogle af de større, der foregår. Det kan imidlertid også være nogle af de mindre, da spillet udbydes med jævne mellemrum.

Sådan spiller du Måljagt

Der er to forskellige måder, hvorpå du kan spille Måljagten. Enten kan du vælge at spille det som et kuponspil, eller også spille det online på Danske Spils hjemmeside. Uanset hvor du spiller det, ser kuponen lige sådan ud. Når du skal gætte på resultatet, kan du vælge hele vejen over 9 mål for hvert hold, men hvis du ønsker at vinde noget som helst, bør du forsøge at holde dig inden for det realistiske. Hvad det i sidste ende handler om, er at gætte på, hvad slutresultatet bliver.

Prisen på at spille Måljagten

Der findes ingen regler for, hvor mange spil du må prøve. Det går fuldstændigt an på, hvad du lige har lyst til. Tror du, at du kan gætte resultatet på alle kampene, kan du endda slippe af sted med kun at bruge enkelt krone for hver kombination. På den anden side ender du også op med at vinde mere, jo større et indskud du gør, forudsat at du har ret.

Sådan ser du resultatet på Måljagten

Helt grundlæggende kan du vælge selv at se kampen for at finde ud af, om du gættede rigtigt. Det kan du enten gøre på tv eller via Danske Spils hjemmeside. Er du enten ligeglad eller havde andet at gøre, da kampen var aktuel, kan du tjekke resultaterne ud på deres hjemmeside. Nogle gange er de tilgængelige med det samme efter kampenes afslutnings, mens de til andre tider først vil være der på den næste dag.

Hvornår kan jeg spille?

Måljagteg er ikke et spil, som spilles på nogen som helst faste dage. Det hænger mest af alt sammen med, hvornår og hvorvidt der afholdes sportskampe. Nogle gange kan der være Målspil alle ugens dage. Andre gange kan der være tomt i flere dage. For at vide, hvornår du kan spille, kan det dermed være en god idé at følge med i det aktuelle sportsprogram, hvad enten det er via hjemmesiden eller et fysisk program.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her