Det er sundt for kroppen at grine

0
2923
griner

De fleste af os elsker at grine. Når vi griner, betyder det nemlig, at vi har det sjovt. Det kan være, at man griner over en sjov vittighed, over noget sjovt i fjernsynet, eller en helt tredje ting. Mange får en dejlig fornemmelse i kroppen efter at have haft et grineflip.

Og det er der én helt særlig grund til. Det er nemlig utrolig sundt at grine.

Derfor er det sundt at grine

Det er rigtig sundt for vores krop at grine. Når vi griner, så bliver der udløst endorfiner i hjernen, som blandt andet har en smertestillende virkning.

Der dannes samtidig infektionsbekæmpende antistoffer, der hjælper ens krop mod sygdomme, mængden er stresshormoner reduceres. De indre organer bliver samtidig masseret, når vi griner, og det giver en øget blodtilførsel til hjertet, og som giver en bedre fordøjelse og et større iltindhold i blodet samt mange andre sunde fordele ved at grine.

Fortæl vittigheder til hinanden

Nogle gange kan det være svært at komme til at grine, hvis der ikke er noget at grine af. Men der er mange ting, som man kan gøre for at komme til at grine.

Hvis man er sammen med en ven, en kæreste eller ens barn, så kan man sidde på skift og fortælle vittigheder. Vittigheder kan ofte få folk til at grine.

Vittigheder indenfor forskellig genre

Der findes mange forskellige slags vittigheder. Nogle af de mest kendte vittigheder er fx dem, som man kalder for ”blondine vittigheder”, som omhandler blondiner. De er ofte sjove fordi, at de er så utrolig platte. Mange synes også at vittigheder om ægteskab er sjove. Det kan være vittigheder, hvor man gør lidt grin med ægteskabet, som fx hvorfor at en mand har det hårdt i et ægteskab.

Mange synes også, at vittigheder om sex er sjove.

Der findes som sagt rigtige mange sjove og forskellige vittigheder. Man kan derfor let finde nogle vittigheder indenfor den genre, som man bedst kan lide.

Vittigheder for børn

Der findes også mange sjove vittigheder for børn. Vittigheder, som undgår emner som døden og døden.

Rundt omkring på internettet kan man finde en masse sjove vittigheder. Heriblandt vittigheder til børn. Man kan fx som familie sidde en aften og fortælle sjove vittigheder, som man kender. Det er samtidig en god måde at få grint en masse på, men samtidig får man også noget kvalitetstid sammen som familie. Det er derfor en win-win situation, da det både er sundt for ens krop, men hvor man samtidig får brugt tid sammen som familie.

Hvis man skal ud på en lang køretur med familien, så for at få tiden til at gå, så kan man på skift sidde og fortælle en vittighed. For børn kan en køretur føles lang, så ved at man sidder og fortæller vittigheder til hinanden, så kan børnene få tiden til at gå. Samtidig er det også en god ting for ens krop, da man højst sandsynligt kommer til at grine ved at fortælle vittigheder til hinanden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her